Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als u een reactie achterlaat! 

18 thoughts on “Gastenboek

  1. Ik heb het landgoed en de woning enkele malen bezocht en was zeer onder de indruk van de schoonheid en de ontvangst door de familie – verre oom. Ik hoop er nog eens te komen en wens Adriaan en zijn familie veel geluk en gezondheid. Fred Mostert

  2. Hallo familie!
    Wat een mooie site voor deze bijzondere plek.Leuk dat er ook zoveel foto’s bij staan.Ook wij hebben goede herinneringen aan de tijd dat wij op het landgoed woonde -in het koetshuis.
    Hartelijke groet,
    Henne & Viviane Botman-Kels

  3. Wat een mooie foto’s van de Schellerberg, ik heb met mijn ouders een aantal jaren op de Schellerberg gewoond van ongeveer 1968-1972 ten tijde van Mw. trompmeesters die de helft van het huis aan mijn ouders verhuurde.Later ben ik nog een paar keer terug geweest maar het huis oogde wat verwaarloosd , nu ziet het er weer prachtig uit.Ik koester hele goede herinneringen aan het deel van mijn jeugd dat ik op de Schellerberg heb doorgebracht.

  4. Prachtige site Jan Hans! Een fraaie geschiedschrijving van Schelle met als middelpunt het schitterende landgoed en het inmiddels zo zorgvuldig gerestaureerde landhuis cq Spieker. Toen ik er in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw in de naburige Schellerschool naar school ging was het na schooltijd en op de woensdagmiddag heerlijk spelen in de bossen van het landgoed. Een voorrecht om daar te mogen opgroeien. En mooi dat dit alles bewaard blijft voor het nageslacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *